Friday, 14 June 2013

Sketch 2 | Sketch n Ink


Assalamualaikum. 

____________________________________________________________

Ni baru ja lukih sat-sat (just now gitu). Nk letak figure ni kat atas archive. sketch pastu pekemas guna ink. Klu notice, bju singlet yg ada nama "Imi" tu, mmg dlu aku pakai time kecik. Kakak aku bgtau baju ni mak cik aku yg bagi. Aku mmg dah lupa nasib baik dia bagitau. heheh. Tq noo kakak. Apapun nti nk kena cari balik gambar asal yg pakai baju ni. tah mana tah hilang, baju tu tok sah nk ckap la, sure sure dah hilang. 


____________________________________________________________

4 comments:

  1. sat ja dh jdi na..kalau dh brbakat sketch main2 pun dah cntik..nmpak hidup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak, ingat dak lagi mna p gambaq baju Imi tu? tok cik yg bagi kan?

      Delete
  2. singlet tu makcik.bg rasanya..kakak ada satu tulis mila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. aku tk ingat. hehe. lepas ni aku edit.

      Delete