Friday, 14 June 2013

Sketch 1 | Start


Assalamualaikum. 

___________________________________________

Pasang angan2 nk buat blog dah lama. Last2, my wife paksa, pulun la kita pun buat blog (buat la nk hidop) Anyway, semua benda pun kena start dlu baru jadi dok? Anyway...this blog dedicated to my family and of kos tuan punya blog sendiri yang sgt hensem, kacak dan bergaya, idaman malaya. 

Blog ni serve as contiang-contiang (sapa tak tau word ni mmg orang jakun) therapy & maybe nanti serve as memory strengthener, sbb mmg ingatan aku tak kuat. tah2 umur 45 dah nyanyuk. ok la tu, bnyak dah tulis. chiow, ~puluit puluit!!! (term yg diguna oleh aku ngan adik aku utk describe "run for your life"~  

ps: Cantik punya date. 13 June 13. Siap jam 1.13 pm lagi. Jgan jeles . hua hua hua

___________________________________________

5 comments:

  1. muahahahha. comeynya imi tuuuuu!

    ReplyDelete
  2. uik! laju gila komen. heheh. imi mmg comei. besaq dah jadi hensem. tua nti jadi lagi hensem. hehehe

    ReplyDelete
  3. pc baru frmat, gmbaq tk dak..lukis la lagi..buat cartoon mcm dok buat dulu tu msti bnyak peminat..

    ReplyDelete
  4. sahih mat suhai tetomei kena paksa format. hahaha

    ReplyDelete