Saturday, 15 June 2013

Sketch 6 | Kad Kawen







Assalamualaikum. 

----------------------------------------------------------------------------------


Kad kawen ni aku lukis masa kat rumah sewa dulu. Majlis dah dekat, kad belum tempah, memang kalut. Last-last satu malam tu aku nekad, nk abeskan lukisan cover kad malam tu jugak. Alhamdulillah, berkat focus selama sejam, siap la cover (2nd pic) tu. 

Design sampul aku lukis time kat ofis klu tk silap. Capai kertas A4 sehelai, then start lukis. Settle lagi 1 benda. Then lukisan dalam kad tu aku sketch bila pun tak ingat. 

Map pun lukis sendiri. Kat map pengantin lelaki, memang aku bantai letak loghat perlis. nasib la. hahaha. Tapi map pengantin pompuan memang tak buat pelik-pelik. Hati mertua kena jaga oi! Huahahaha. ok la, chiow.


----------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. very creative...sapa2 nk tempah design kad kawin yg unik boleh la..

    ReplyDelete